Virksomhedens
unikke logo

Vi skaber det unikke logo design til din virksomhed

Logo designet er det centrale i en virksomheds visuelle identitet. Logoet skal isoleret og i sin enkelthed repræsentere og henvise til den pågældende virksomhed. Herunder skabe en klar differentiering og brandingeffekt, som styrker virksomhedens positionering.

Det gode logo design skabes via indsigt

Indsigt er afgørende for at kunne skabe et logo design som understøtter virksomhedens brand, budskab og kerneværdier. Derfor begynder vi altid med en dybdegående samtale med kunden, hvor vi arbejder os frem til essensen i virksomheden, for herefter at kunne inkorporere dette i designet.

Et funktionelt design

Det er vigtigt at der tages højde for funktionalitet under designprocessen. Logo designet skal kunne fungere på forskellige platforme og formater. Logoet skal derfor fungere både i vertikalt og horisontalt, og samtidig til brug i digitale og trykte produktioner. Logoet skal endvidere fungere i sort/hvid version.

“Design is thinking made visual”

– Saul Bass

 

Navngivning

Skal virksomheden navngives som en del af designprocessen, hjælper vi også gerne med dette. Det er vigtigt at navnet er unikt og afspejler virksomheden. Navnet kan have indvirkning på designet samt det generelle indtryk af virksomheden. Det er kundens eget ansvar at sikre rettigheder til brug af navnet i henhold til varemærkeregistrering.

Tagline

I nogle tilfælde, vil det være en mulighed eller en nødvendighed at tilføje en tagline som en del af logodesignet. En tagline kan benyttes til at fremhæve et budskab eller virksomhedens branche, ydelse eller produkt. Her sætter vi også gerne vores kreative tanker i værk.

Logo designmanual

For at sikre at logo designet anvendes korrekt i grafiske produktioner, udarbejdes en logo designmanual. Design- manualen beskriver og illustrerer retningslinjer for brug af logo. Herunder definering af farvekoder og retningslinjer for anvendelse af logo i forbindelse med andre grafiske elementer. På denne måde sikres der korrekt brug af logo på tværs af grafiske produktioner.

Logo filpakke

Vi leverer altid en komplet logo filpakke, som omfatter logo i alle de nødvendige filformater, til brug i både digitale og trykte produktioner.
Dermed et logo klar til brug på alle platforme.